Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

23-06-23

17:42
Μαλακα την είδα στο youtube. Τι αίσχος στο χαρακτήρα είναι αυτό; Ειρωνική κάργα και θάψιμο, νταξει μονο για ψυχίατρο.Και η ελπίδα το ίδιο, πέθανε...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

23-06-23

17:51
Τον ξενέρωσε και την πήγαινε γαμιώντας απο τη μέση και ύστερα. Τέρμα προβληματική, παίζει να μένει με τη μαμά της ακόμα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

23-06-23

17:53
Αχ Χριστέ μου, ΟΚ, τώρα το τελείωσα και άλλαξα άποψη για Κλαίρη. Ο τύπος ήταν πολύ εντάξει, δεν ήταν αγενής ούτε μια στιγμή. Στην αρχή που άρχισε να πετάει αυτά τα «Ο επόμενος γάμος θα είναι και γάμος και βάφτιση» και «Εμένα δεν θα μου άρεσε να ήμουν παιδί γονιών που δεν έχουν παντρευτεί» λέω «Α εντάξει, του χρειαζόταν μια Κλαίρη να τον ειρωνευτεί να τον προσγειώσει λίγο». Αλλά μετά με αυτή την έντονη ειρωνία, που σε ότι και αν έλεγε του έκανε επίθεση, ειλικρινά την αντιπάθησα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

23-06-23

17:57
Υπάρχει ελπίδα τελικά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

23-06-23

17:57
Εγώ θα την περνουσα αυτή δηλαδή θα του έλεγα του τυπου να ξανά βγουν.
Απλά έπεσε σε προβληματισμενο. Στα όρια του κομπλεξικου.
Ήταν πειραχτήρι αυτή κ τίποτε παραπανω. Δεν βλέπω κακία η ψωνιλικι στο χαρακτήρα της.
Ίσα ίσα αυτος της την είπε χοντρά όταν της είπε έχεις καιρο να κάνεις σεξ κ φαίνεται... Εγώ θα του έλεγα. Ναι μίλησε ο Ρόκο σιφρεντι να πουμε.
Εσυ φαίνεσαι πολυ εραστης μεγάλε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

17:59
Τι λες ρε Μέγα Κώστα; Πεντακάθαρα προβληματική είναι. Shit tests and hoops και υποτιμητική κάργα.
Εγώ θα την περνουσα αυτή δηλαδή θα του έλεγα του τυπου να ξανά βγουν.
Απλά έπεσε σε προβληματισμενο. Στα όρια του κομπλεξικου.
Ήταν πειραχτήρι αυτή κ τίποτε παραπανω. Δεν βλέπω κακία η ψωνιλικι στο χαρακτήρα της.
Εγω δεν θα το ανεχόμουν. Θα χα φύγει
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-06-23

18:11
Εντάξει πείστηκα. Δευτέρα είπαμε παίζει;

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

23-06-23

18:13
Άθελά μου δημιούργησα ένα τέρας νομίζω εδώ μέσα 

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

23-06-23

18:13
Ωραία ας ανάλυση τη σκέψη μου.
Καταρχάς θεωρώ ότι η συγκεκριμένη παρα το υφακι που είχε σε κάποιες φάσεις είναι διαχειρίσιμη. Από έναν τυπο βέβαια που έχει όρεξη και δεν έχει κόμπλεξ κ δεν ψάχνεται να παρεξηγηθει.
Στο ραντεβου θα σε πειραξει κ λιγο ο άλλος η η άλλη δεν μπορείς να τσαντιζεσαι. Και εν παση περιπτωση αν ήταν μάγκας θα έπρεπε εκεί π του είπε σε νιώθω νευριασμένο να της πει βάι με συγχωρείς αυτό δεν μ άρεσε.
47 χρονών άντρας είσαι ρε φίλε όχι κανα πιτσιρικι που κάνει μουτρα. Εγώ που είναι 37 ακόμη παρα 3 μήνες δεν νιώθω ότι θα με ενοχλουσαν αυτά π λέει.
Από την άλλη στο τέλος έδειξε να σπάει... Είπε ότι θα έβγαινε ξανά μαζί του αν της το προτεινε πραγμα π σήμαινε ότι ήθελε ρναν άντρα με πρωτοβουλιες και του είπε στο τέλος ότι ξέρεις φίλε εγώ προσπαθησα να δω τι εχεις. Εσυ δεν μίλαγες απλά άκουγες κάτι π δεν σ άρεσε κ ειρωνευοσουν.
Καταρχάς θεωρώ ότι η συγκεκριμένη παρα το υφακι που είχε σε κάποιες φάσεις είναι διαχειρίσιμη. Από έναν τυπο βέβαια που έχει όρεξη και δεν έχει κόμπλεξ κ δεν ψάχνεται να παρεξηγηθει.
Στο ραντεβου θα σε πειραξει κ λιγο ο άλλος η η άλλη δεν μπορείς να τσαντιζεσαι. Και εν παση περιπτωση αν ήταν μάγκας θα έπρεπε εκεί π του είπε σε νιώθω νευριασμένο να της πει βάι με συγχωρείς αυτό δεν μ άρεσε.
47 χρονών άντρας είσαι ρε φίλε όχι κανα πιτσιρικι που κάνει μουτρα. Εγώ που είναι 37 ακόμη παρα 3 μήνες δεν νιώθω ότι θα με ενοχλουσαν αυτά π λέει.
Από την άλλη στο τέλος έδειξε να σπάει... Είπε ότι θα έβγαινε ξανά μαζί του αν της το προτεινε πραγμα π σήμαινε ότι ήθελε ρναν άντρα με πρωτοβουλιες και του είπε στο τέλος ότι ξέρεις φίλε εγώ προσπαθησα να δω τι εχεις. Εσυ δεν μίλαγες απλά άκουγες κάτι π δεν σ άρεσε κ ειρωνευοσουν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

18:28
Δεν είναι πείραγμα, είναι το γνωστό στυλάκι της κεκαλυμμένης κομπλεξικής του "ελα μωρε πλάκα έκανα" και κανονικα πεταει αλήθειες. Το εχω ξαναδει, αρκετές φορές, έχουν πρόβλημα και ειναι ρηχές κι ανασφαλείς απλά το παίζουν κουλ και μαγκιά και κωλοκουβαρίστρα αλλά αμα έχεις μυτη την πιανεις την ιδιοτροπία.Ωραία ας ανάλυση τη σκέψη μου.
Εδω συμφωνώ με αυτό. Έπρεπε να της πει.Και εν παση περιπτωση αν ήταν μάγκας θα έπρεπε εκεί π του είπε σε νιώθω νευριασμένο να της πει βάι με συγχωρείς αυτό δεν μ άρεσε.
Οχι απλά δεν ήθελε να φανεί μαλακισμένη γιατί την έπαιρναν οι κάμερες. Στη μαμά της θα έλεγε άλλα το βράδυ στο σπίτι.Από την άλλη στο τέλος έδειξε να σπάει... Είπε ότι θα έβγαινε ξανά μαζί του αν της το προτεινε πραγμα π σήμαινε ότι ήθελε ρναν άντρα με πρωτοβουλιες και του είπε στο τέλος ότι ξέρεις φίλε εγώ προσπαθησα να δω τι εχεις. Εσυ δεν μίλαγες απλά άκουγες κάτι π δεν σ άρεσε κ ειρωνευοσουν.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

23-06-23

18:33

Θα έλεγε ότι ο τύπος δεν θα έφτανε 47 χρονών να βρει γκόμενα στο first dates αν δεν είχε άλυτα issues.
Να το δείτε και οι υπόλοιποι ως παράδειγμα προς αποφυγήν, μη τυχόν και καταλήξετε έτσι

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

23-06-23

18:41
Εγώ πιστεύω για την πλάκα τους πάνε όλοι, ίσως γουστάρουν κιόλας να βγουν στο luben.![]()
Θα έλεγε ότι ο τύπος δεν θα έφτανε 47 χρονών να βρει γκόμενα στο first dates αν δεν είχε άλυτα issues.
Να το δείτε και οι υπόλοιποι ως παράδειγμα προς αποφυγήν, μη τυχόν και καταλήξετε έτσι![]()
Δε νομίζω κάποιος να πηγαίνει πραγματικά εκεί για να βρει γκόμενο/ γκόμενα. Για πλάκα και για δημοσιότητα το κάνουν.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

23-06-23

18:49
Μην το λες, εγώ έχω υπ'οψιν μου κάποιους στερημένους που θα πήγαινανΕγώ πιστεύω για την πλάκα τους πάνε όλοι, ίσως γουστάρουν κιόλας να βγουν στο luben.
Δε νομίζω κάποιος να πηγαίνει πραγματικά εκεί για να βρει γκόμενο/ γκόμενα. Για πλάκα και για δημοσιότητα το κάνουν.

giannhs2001
Επιφανές μέλος

23-06-23

18:52
Δεν μπορώ να φανταστώ απεγνωσμένο introvert να πάει εκεί για να βρει ταίρι. Δηλαδή ντρέπεσαι να μιλήσεις σε κοπέλλα αλλά δεν ντρέπεσαι το ραντεβού σου να το δει η μισή Ελλάδα; 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

18:54
Έλα ντε, να βγεις στο γυαλί για να σε πιάσει ο καθένας μετα στο στομα του σαν την κατίνα της γειτονιάς, καλύτερα να σε καταπιεί η Φαραντούρη σε μια γωνιά στα μουλωχτά.Δεν μπορώ να φανταστώ απεγνωσμένο introvert να πάει εκεί για να βρει ταίρι. Δηλαδή ντρέπεσαι να μιλήσεις σε κοπέλλα αλλά δεν ντρέπεσαι το ραντεβού σου να το δει η μισή Ελλάδα;![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-06-23

19:01
Έλα ντε, να βγεις στο γυαλί για να σε πιάσει ο καθένας μετα στο στομα του σαν την κατίνα της γειτονιάς, καλύτερα να σε καταπιεί η Φαραντούρη σε μια γωνιά στα μουλωχτά.
Έχει σημασία αν εισαι στο γυαλί η αν ψάχνεσαι πισω απο το γυαλί;
Εδώ οι περισσοτεροι κ περισσοτερες βγάζουν τη φάτσα τους στο dating. Και εκεί δημόσια είσαι απλά δεν παιζεις σε εκπομπή.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

23-06-23

19:06
Εγώ βλέπω μόνο τα video του Luben.
Να κάτσω να δω 1.5 ώρα εκπομπή τρασίλα με datings σαν αυτή με τίποτα, και μόνο που μου τα βγάζει το YouTube και βλέπω το 1+ ώρα λέω με τπτ
Να κάτσω να δω 1.5 ώρα εκπομπή τρασίλα με datings σαν αυτή με τίποτα, και μόνο που μου τα βγάζει το YouTube και βλέπω το 1+ ώρα λέω με τπτ

Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-06-23

19:06
Ναι αλλα μετα πως θα πεις στην επόμενη γκόμενα οτι εγω ειμαι αυτός που βγήκα στο γυαλί αμα δεν βγεις στο γυαλί;Έχει σημασία αν εισαι στο γυαλί η αν ψάχνεσαι πισω απο το γυαλί;
Εδώ οι περισσοτεροι κ περισσοτερες βγάζουν τη φάτσα τους στο dating. Και εκεί δημόσια είσαι απλά δεν παιζεις σε εκπομπή.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.542 μηνύματα.

23-06-23

19:13
Έλα βρε jj κι εσύ, εγώ θεωρώ σκηνοθετημένα κανονικά με το τι ατάκες θα πει ο καθένας είναι όλα αυτά. Αλλού είναι το θέμα για μένα. Να πάει ο άλλος 47 χρονών άνθρωπος και να γίνει ξεφτίλα πανελληνίως.![]()
Να το δείτε και οι υπόλοιποι ως παράδειγμα προς αποφυγήν, μη τυχόν και καταλήξετε έτσι![]()
(βέβαια, οκ, δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Άλλος για να πάρει λίγα λεπτά δημοσιότητας είναι διατεθειμένος να κάνει ακόμα χειρότερα...)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- Hased Babis
- Thinkguy
- Μήτσος10
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Joji
- touvlo
- iew
- ROM32
- Wonderkid
- Alessandra Eliza
- DimitraA.
- A350
- Jim175
- Malenaa
- marww
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- itisjustme
- Memetchi
- Fernando_A
- Abiogenesis
- User2350
- GeorgePap2003
- American Economist
- synthnightingale
- alexd99
- Έμμα
- Εριφύλη
- Στεφανος56
- pinkheart
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- jj!
- exotic xo
- fmarulezkd
- estrela
- kalhkardia
- Libertus
- _pathfinder_
- χημεια4λαιφ
- Johnny15
- hirasawayui
- ag97
- charmander
- Athens2002
- rafaela11
- Sosstoss
- fockos
- Tsili
- AnnaVrt12
- Helen06
- arko
- Ness
- augustine
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.