Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

23-02-21

22:07
Αυτό που προτείνω εγώ είναι να βρεις πόσες θερμίδες είναι η διατήρηση σου και να προσθέσεις άλλες 200. Αυτό να το κάνεις για αρκετό καιρό περίπου 4-6 μήνες. Μπορείς να αρχίσεις από τώρα αν θες η να πέσεις λίγο σε λίπος ακόμα αν δεν είσαι ικανοποιημένος και όταν είσαι πλέον ικανοποιημένος να αρχίσεις αυτό το πλεόνασμα που σου λέω. Όλα αυτά με γυμναστική με βάρη 5-6 φορές την εβδομάδα. Ppl/upper/lower ξέρω γω η ότι άλλο σε βολεύει.ppl κανω τωρα πιο παλια εκανα μπαλα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τρωω γυρω στις 1800 υπολογιζω διοτι τωρα με την καραντινα δεν πολυβγαινω εξω
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.872 μηνύματα.

23-02-21

22:08
Ppl για 2 χρόνια ?ppl κανω τωρα πιο παλια εκανα μπαλα
2 φορές την εβδομάδα ή μια ?
Και πόσα κιλά σηκώνεις κάνεις βάρη ?
Παιδια η ηλικία νομίζω σχετίζεται και με την υπερτροφία ....έχω παρατηρήσει ότι οσο πιο μεγάλος σε ηλικία είσαι τόσο πιο πολυ υπερτροφία έχουν
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

23-02-21

22:09
οχι πιο παλια εκανα πιο πολυ οτι να ναι...αυτο το προγραμματακι που ανεφερα με το κολυμπι?
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

23-02-21

22:11
Αν θες να ε τάξεις κολύμπι κάντο τις μέρες που δεν έχεις βάρη και για καμια ώρα το πολύ κάθε φορά ήπιας έντασης όμως έχει σημασία. Μην κάνεις πεταλούδες ξέρω γω όλη την ώρα πάνω κατω. Ένα απλό ελεύθερο σαν να κάνεις αγώνες αποστάσεως όχι 50αρι.οχι πιο παλια εκανα πιο πολυ οτι να ναι...αυτο το προγραμματακι που ανεφερα με το κολυμπι?
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

23-02-21

22:12
ναι σε ελευθερο στυλ προσανατολιζομαιΑν θες να ε τάξεις κολύμπι κάντο τις μέρες που δεν έχεις βάρη και για καμια ώρα το πολύ κάθε φορά ήπιας έντασης όμως έχει σημασία. Μην κάνεις πεταλούδες ξέρω γω όλη την ώρα πάνω κατω. Ένα απλό ελεύθερο σαν να κάνεις αγώνες αποστάσεως όχι 50αρι.
επισης ηθελα να σας ρωτησω απο αθληματα ποιο πιστευετε οτι χτιζει το καλυτερο σωμα(πιο αισθητικο δλδ)
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

23-02-21

23:00
ναι σε ελευθερο στυλ προσανατολιζομαι
επισης ηθελα να σας ρωτησω απο αθληματα ποιο πιστευετε οτι χτιζει το καλυτερο σωμα(πιο αισθητικο δλδ)
Σου ειπαν τα παιδια... τα βάρη. Πρέπει να αυξησεις τον μυικο σου ιστο. Λιπος δεν έχεις γυρω στο 10-12% σε κοβω. Αλλα δεν έχεις μυς. Βεβαια λογικο εισαι και 7 κιλά κάτω απο το υψος σου. Μπορεις να αυξησεις φαγητο οπως σου ειπε και ο Άλκης αλλα εγω θα σου ελεγα να παιξεις πρώτα συντηρηση για κανα χρονο να δεις πως θα πάει. Το προβλημα δεν ειναι η διατροφη σου το προβλημα ειναι οτι οπως εγραψες στο γυμναστηριο έκανες οτι να ναι.
Στο γυμναστηριο πρέπει να ξέρεις τι κάνεις... παρε ενα notebook και γράψε σημερα 24-2-21έκανα πχ πάγκο με αλτηρες πιεσεις για το στηθος.... εκανα με 2 15κιλους για 12 επαναληψεις με 4 σέτ.
Στις 24-3-21 θα πρέπει να κάνεις με 18κιλους 4 σετ 12 επαναληψεις. Τοτε έχεις κανει προοδο η οποια θα αρχισει να φαινεται και στο σωμα σου σιγα σιγα καθως θα προσαρμοζεται. Μετα απο 1 χρονο θα εχεις γινει μπορει και ο διπλάσιος απο οτι εισαι τώρα με σωστη καθοδηγηση.
Giii
Δραστήριο μέλος

23-02-21

23:08
Αυτό το κάνω πια...είμαι 75 κιλά και 189 ύψος σχεδόν στις τελευταίες μου μεΣου ειπαν τα παιδια... τα βάρη. Πρέπει να αυξησεις τον μυικο σου ιστο. Λιπος δεν έχεις γυρω στο 10-12% σε κοβω. Αλλα δεν έχεις μυς. Βεβαια λογικο εισαι και 7 κιλά κάτω απο το υψος σου. Μπορεις να αυξησεις φαγητο οπως σου ειπε και ο Άλκης αλλα εγω θα σου ελεγα να παιξεις πρώτα συντηρηση για κανα χρονο να δεις πως θα πάει. Το προβλημα δεν ειναι η διατροφη σου το προβλημα ειναι οτι οπως εγραψες στο γυμναστηριο έκανες οτι να ναι.
Στο γυμναστηριο πρέπει να ξέρεις τι κάνεις... παρε ενα notebook και γράψε σημερα 24-2-21έκανα πχ πάγκο με αλτηρες πιεσεις για το στηθος.... εκανα με 2 15κιλους για 12 επαναληψεις με 4 σέτ.
Στις 24-3-21 θα πρέπει να κάνεις με 18κιλους 4 σετ 12 επαναληψεις. Τοτε έχεις κανει προοδο η οποια θα αρχισει να φαινεται και στο σωμα σου σιγα σιγα καθως θα προσαρμοζεται. Μετα απο 1 χρονο θα εχεις γινει μπορει και ο διπλάσιος απο οτι εισαι τώρα με σωστη καθοδηγηση.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

23-02-21

23:12
χαιρομαι που το ακουω απο αυτο! η αληθεια ειναι πως προσπαθω πολυ να φτιαξω ενα ωραιο σωμα
Η αληθεια ειναι. Εχεις καλη υποδομη αλλα θέλεις ανάπτυξη. Εγω νομιζα ησουν 1.73 66 κιλά.... 15 κιλα κατω απο το υψος σου... και καλος εισαι !!! Βάλε στοχο σε 5 μηνες να πάς στα 80. Ξεκινα με συντηρηση αρχικά μηπως βάλεις μυς με τη προπονηση κ μετα προσθετεις σιγα σιγα θερμιδες. Δες το μερικους μηνες με τη συντηρηση. Το θεμα ειναι η προπονηση. Οι μυς μεγαλωνουν ετσι κ αλλιως με τη προπονηση γιατι παιρνουν ερεθισμα.
Κατσε στο θρεντ ειμαστε μια ομαδα εδω με κοινους στοχους.... η @Nelliel λειπει σημερα... θα κάνει AMRAP

SA ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ και θα της βαραει απο κάτω τα ντουβάρια ο αλλος χαχα
Giii
Δραστήριο μέλος

23-02-21

23:15
Τέλεια είναι ωραία να έχεις παρεούλα στους στόχους σου!!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-02-21

23:16
@Giii τσέκαρε και μένα... εδω ειμαι Οκτωβριο βεβαια θα κάνω καποια στιγμη στο μελλον ενα update 
www.e-steki.gr
Μήνυμα #1593

Fitness Thread!
Να κάνω μια ερώτηση. Πόση ώρα μετά τη γυμναστική είναι καλό να τρώμε για τα μέγιστα gains?
Μήνυμα #1593
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.872 μηνύματα.

23-02-21

23:19
Για να πέσεις σε λίπος είναι καλή τεχνική να αλλάξεις το leg day με HIIT?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-02-21

23:20
Για να πέσεις σε λίπος είναι καλή τεχνική να αλλάξεις το leg day με HIIT?
ναι εσυ ειδικα το χεις ανάγκη να πεσεις σε λιπος χαχα !!! Ασε μας ρε Νικο ποσο εισαι τωρα στο 8% ;

εδω σου μιλάει ο χοντρος με κανα 15αρι χαχα στάνταρ
Giii
Δραστήριο μέλος

23-02-21

23:22
Μια χαρά είσαι φίλε ! Τώρα να φανταστώ θα είσαι πιο πρησμένος αφού βλέπω καθημερινά δυναμώνεις!@Giii τσέκαρε και μένα... εδω ειμαι Οκτωβριο βεβαια θα κάνω καποια στιγμη στο μελλον ενα update
![]()
Fitness Thread!
Να κάνω μια ερώτηση. Πόση ώρα μετά τη γυμναστική είναι καλό να τρώμε για τα μέγιστα gains?www.e-steki.gr
Μήνυμα #1593
Nick890
Επιφανές μέλος

23-02-21

23:25
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ έπρεπε να γράψω στο τέλος " για έναν φίλο ρωτάω "ναι εσυ ειδικα το χεις ανάγκη να πεσεις σε λιπος χαχα !!! Ασε μας ρε Νικο ποσο εισαι τωρα στο 8% ;
εδω σου μιλάει ο χοντρος με κανα 15αρι χαχα στάνταρ

Απλα σκεφτόμουν πότε να αρχίσω αερόβιο γιατί το έχω αφήσει .Και σκεφτόμουν να κάμω τώρα χιτ και μετά τρεξιμο (μέσα καλοκαίρι αν δεν δουλεύω) για να μην χάσω κάνα μυ
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-02-21

23:27
Μια χαρά είσαι φίλε ! Τώρα να φανταστώ θα είσαι πιο πρησμένος αφού βλέπω καθημερινά δυναμώνεις!
Πάμε καλά ναί! Αλλα θέλει το χρόνο του. Το θεμα ειναι οτι εμεις πειραματιζομαστε μονοι ας εδώ και μαθαινουμε πράγματα τωρα αν πάς σε εναν ειδικο και σε αναλαβει απευθειας μπορει τα 2 χρονια να γινουν και ένας χρονος. Σημερα ειδα είμαι πιο γεματος στους ώμους... φαινεται ειμαι γενετικα καλός αρπάνε ευκολα οπως και τα ποδια - πλατη

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

24-02-21

01:31
Εγώ σήμερα κάνω ώμους, δικέφαλους, κτλ. Δεν έχει AMRAP για 6 εβδομάδες εκτός αν επιλέξω να κάνω στις μέρες που έχω για ξεκούραση. Θα πάω και μια βόλτα μετά. Βγήκε σήμερα ο ήλιος

Ένας μου έστειλε φωτό του από γυμναστήριο και μου δείχνει τους κοιλιακούς του και κρατάει αλτήρες σε κάθε χέρι. Θα φάει άκυρο. Φαντάζομαι ότι είναι από τους μαλακές που περιγράφετε στα γυμναστήρια.
Πωπω φανταστείτε να έχετε τέτοιον τύπο στο γυμναστήριο ΚΑΙ στο σπίτι. Νάρκισσος σε όλο του το μεγαλείο.

Ένας μου έστειλε φωτό του από γυμναστήριο και μου δείχνει τους κοιλιακούς του και κρατάει αλτήρες σε κάθε χέρι. Θα φάει άκυρο. Φαντάζομαι ότι είναι από τους μαλακές που περιγράφετε στα γυμναστήρια.
Πωπω φανταστείτε να έχετε τέτοιον τύπο στο γυμναστήριο ΚΑΙ στο σπίτι. Νάρκισσος σε όλο του το μεγαλείο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-02-21

08:51
Εγώ σήμερα κάνω ώμους, δικέφαλους, κτλ. Δεν έχει AMRAP για 6 εβδομάδες εκτός αν επιλέξω να κάνω στις μέρες που έχω για ξεκούραση. Θα πάω και μια βόλτα μετά. Βγήκε σήμερα ο ήλιος![]()
Κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι. Εγω στο προφιλ ποτέ δεν ανεβάζω φώτο με σώμα. Εδω βάζουμε για να τσεκάρουμε τη προοδο μας. Στο προφιλ ειδικα φβ προτιμώ βιντεάκια με προπονηση για να φαινεται και η εκτέλεση των ασκησεων τωρα να βάλει ο αλλος γυμνος με κοιλιακους και να αρχισει τα ταγκ #no pain no gain δεν βοηθάει σε τιποτα τους υπολοιπους. Καλυτερα να δειξει μια άσκηση.
Nick890
Επιφανές μέλος

24-02-21

09:48
Εεεε αν στα έστειλε στο άκυρο τι φάσηΈνας μου έστειλε φωτό του από γυμναστήριο και μου δείχνει τους κοιλιακούς του και κρατάει αλτήρες σε κάθε χέρι. Θα φάει άκυρο. Φαντάζομαι ότι είναι από τους μαλακές που περιγράφετε στα γυμναστήρια.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

25-02-21

00:40
Ποσο νερο πινετε την ημερα; Πιστευω οτι αν δεν πινεις αρκετο επηρεαζεται ο μεταβολισμος του λιπους. Προσπαθω να πινω το λιγοτερο 2 λιτρα την ημερα. Καποιες φορες δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολο ομως. Οταν κανω ΗΙΙΤ πινω 1.5 λιτρο γιατι ιδρωνω πολυ, αλλα με τα βαρυ οχι και τοσο. Τι κανετε για να πινετε περισσοτερο νερο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Wonderkid
- Reader
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.