Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.873 μηνύματα.

05-03-21

22:58
Υπάρχουν ειδικές τεχνικές για να σηκώσεις άτομο απο κρεβάτι ,γιατί στο κουτουρου θα σε πιάσει η μέση .Πάντως αν θες στα στέλνω αν και εσύ είσαι μάστερ στο deadliftΕυχαριστώ παιδιά μου ! Εντάξει όλα καλά θα πάνε ! Το δύσκολο ειναι η φροντιδα. Να γιατι χρειάζονται τα deadlift και τα βάρη ! Να μπορεις να σηκώσεις έναν δικό σου άνθρωπο. Υπο αυτη την εννοια τα 100-120 κιλά ειναι μια χαρά. Αν και η λαβή δεν εχει καμια σχέση. προσπαθω να βρω τροπο να το κάνω με τον λιγοτερο επιβαρυντικο. Πχ για να τον σηκωνω απο το κρεβάτι και να μπορει να περπατάει.....

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.699 μηνύματα.

05-03-21

23:01
Υπάρχουν ειδικές τεχνικές για να σηκώσεις άτομο απο κρεβάτι ,γιατί στο κουτουρου θα σε πιάσει η μέση .Πάντως αν θες στα στέλνω αν και εσύ είσαι μάστερ στο deadlift![]()
Σαν το deadlift πρεπει να γινει ναί.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.873 μηνύματα.

05-03-21

23:05
Έτσι όπως είναι ξαπλωμένος φέρε το άτομο κοντά στην άκρη του κρεβατιού ,το δεξι σου χέρι να μπαίνει στον αυχένα του ατόμου και το αριστερό στα πόδια του ατόμου (στο γόνατο κάπου εκεί ) , βάλε δύναμη και στα δύο χέρια και συστροφή ....οππ όρθιος ...μετά deadlift όπως ξέρειςΣαν το deadlift πρεπει να γινει ναί.

06-03-21

00:51
Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα λάστιχα με τις αντιστάσεις με βάρος - αντίσταση 20, 30,40,50 lb , αν κάνουν tone τα διάφορα σημεία του σώματος που γυμνάζω; Δεν θέλω να κάνω tone τους προσωγωγους μου.
Nick890
Επιφανές μέλος

06-03-21

13:00
Δεν γνωριζω
Παιδια επειδή τώρα αρχίζει ο καλός καιρός και θα πηγαίνω θάλασσα τι μπορώ να παίρνω μαζί μου για μεσημεριανό meal ?Έχετε καμιά ιδέα ?
Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα λάστιχα με τις αντιστάσεις με βάρος - αντίσταση 20, 30,40,50 lb , αν κάνουν tone τα διάφορα σημεία του σώματος που γυμνάζω; Δεν θέλω να κάνω tone τους προσωγωγους μου.
Παιδια επειδή τώρα αρχίζει ο καλός καιρός και θα πηγαίνω θάλασσα τι μπορώ να παίρνω μαζί μου για μεσημεριανό meal ?Έχετε καμιά ιδέα ?
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.060 μηνύματα.

06-03-21

21:59
Smoothie πρωτεινης σε insulated coffee mug. Σαλάτα με κοτόπουλο;Παιδια επειδή τώρα αρχίζει ο καλός καιρός και θα πηγαίνω θάλασσα τι μπορώ να παίρνω μαζί μου για μεσημεριανό meal ?Έχετε καμιά ιδέα ?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.699 μηνύματα.

06-03-21

23:02
Τσέκαρε ποιες ασκησεις ειναι για προσαγωγούς και δες αν μπορεις να τις κάνεις με τα λάστιχα.
Nick890
Επιφανές μέλος

06-03-21

23:17
Για φρούτοσαλατα σκεφτόμουν αλλά δεν ε?Smoothie πρωτεινης σε insulated coffee mug. Σαλάτα με κοτόπουλο;

06-03-21

23:18
Αυτό λέω. Αν οι ασκήσεις με τέτοιες αντιστάσεις βοηθούν στην αύξηση του όγκου ενός προσαγωγού. Είναι κάτι που δεν θέλω.Τσέκαρε ποιες ασκησεις ειναι για προσαγωγούς και δες αν μπορεις να τις κάνεις με τα λάστιχα.
Nick890
Επιφανές μέλος

06-03-21

23:21
ή αν πάρω μαζί μου γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και ίσως κάνα αυγό ,βοηθάει για μεσημεριανό?
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.060 μηνύματα.

06-03-21

23:40
Καλή ιδέα! Ή ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, 2 βραστά αυγά, καμιά μπανάνα. Σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελαδα.ή αν πάρω μαζί μου γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και ίσως κάνα αυγό ,βοηθάει για μεσημεριανό?
Nick890
Επιφανές μέλος

07-03-21

23:10
Για το καποιο λόγο έχω και σε αυτο λίγη ανισορροπία στον ογκο .....το δεξι φτερό είναι λίγο πιο μεγάλο σε σχέση με το αριστερό
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

08-03-21

00:31
Και εγώ το ίδιο ακριβώςΓια το καποιο λόγο έχω και σε αυτο λίγη ανισορροπία στον ογκο .....το δεξι φτερό είναι λίγο πιο μεγάλο σε σχέση με το αριστερό
Nick890
Επιφανές μέλος

08-03-21

00:34
Προσπαθώ να γυμνασω την αντίθετη πλευρά αλλά δεν γίνεται ....πολύ περίεργο γιατί και με το στήθος καπώς έτσι είναιΚαι εγώ το ίδιο ακριβώς
Nick890
Επιφανές μέλος

08-03-21

21:52
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-03-21

22:44
Έχω να φάω αυγά πολύ καιρό.... εννοω στρογγυλα. Τωρα ψηνω μια ομελετα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραιοτατη και πολυ ελαφριά.... πιπεράκι - αλατάκι 5 μλ λάδι ... 160μλ ασπράδι παστεριωμενο + 1 αυγο 60γρ και 80γρ γιαουρτι διπλα για τη καζεινη το βράδυ.
Συνημμένα
Nick890
Επιφανές μέλος

08-03-21

23:37
Γιατί ?αυτά είναι και τα καλύτερα πιστεύωΈχω να φάω αυγά πολύ καιρό.... εννοω στρογγυλα. Τωρα ψηνω μια ομελετα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραιοτατη και πολυ ελαφριά.... πιπεράκι - αλατάκι 5 μλ λάδι ... 160μλ ασπράδι παστεριωμενο + 1 αυγο 60γρ και 80γρ γιαουρτι διπλα για τη καζεινη το βράδυ.
Εγώ μαζεύω 10 αυγά την μέρα από σπιτικές κοτες και τρώω 2-3 ακριβώς μετά από προπόνηση .Έχω διαβάσει ότι λόγο της υπερκυκλοφοριας αίματος στους μύες πάνε και περισσότερα μάκρος εκεί
Εντιτ: το μπουκάλι πάντα δίπλα σε θυμάμαι

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-03-21

23:47
Γιατί ?αυτά είναι και τα καλύτερα πιστεύω
Εγώ μαζεύω 10 αυγά την μέρα από σπιτικές κοτες και τρώω 2-3 ακριβώς μετά από προπόνηση .Έχω διαβάσει ότι λόγο της υπερκυκλοφοριας αίματος στους μύες πάνε και περισσότερα μάκρος εκεί
Εντιτ: το μπουκάλι πάντα δίπλα σε θυμάμαι![]()
Ναι ρε ! Νεράκι άφθονο !
Πρωτεινη ψηλά στα 160-170γρ την ημέρα καθημερινά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Wonderkid
- Reader
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.