Ναι κατάλαβα τι θες να πεις....
Νομίζω ότι είσαι κοματάκι απόλυτος σε αυτά που πιστεύεις και δεν λαμβάνεις υπόψη σου πολλούς αστάθμητους παράγοντες που ξεπηδούν κάθε στιγμή σε διάφορες φάσεις της ζωής μας.....
Πιστεύω ότι κάποιοι επιδιώκουν κι έχουν σύστημα τις ελεύθερες και μόνο σχέσεις...
Προσωπικά είναι κάτι που δεν επικροτώ αλλά είναι και κάτι που σε δεδομένη στιγμή της ζωής μου έχω κάνει....
Τώρα αν αυτό με στιγματίζει κάπως δεν το ξέρω.... αυτό που ξέρω είναι ότι ήμουν απολύτως ειλικρινής με τον εαυτό μου καθώς και με τον παρτενέρ μου....
Δεν του έταξα φύκια για μεταξωτές κορδέλες .....
Παντως θα συμφωνήσω και εγώ ότι οι αλήθειες είναι πολλές και όχι μία....
Και διαφωνώ, δεν είναι με το πως βολεύει τον καθένα η αλήθεια του....
Έχει να κάνει με το πλήθος των εμπειριών που έχει συλλέξει στη ζωή του....
Κάποτε (πάρα πολύ παλιά όμως

) έλεγα ότι εγώ δεν θα κάνω ΠΟΤΕ σχέση μόνο για το σέξ ... απ τη στιγμή που έφαγα τα λόγια μου, έμαθα να είμαι πιο μετρημένη και να προσέχω τι λέω γιατί... όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και ποτε μα ποτέ δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή....
Καταλαβαίνεις λοιπόν κι εσύ με τη σειρά σου ότι προσωπικα τουλάχιστον, διαχωρίζω κάποιες καταστάσεις....
Αυτούς που κάνουν ΜΟΝΟ ελεύθερες σχέσεις κατά συρροή ένα πράγμα, κι αυτούς που για τους Χ λόγους το κανουν κάποια στιγμή στη ζωή τους....
Και ξέρεις κάτι? Σου εύχομαι ειλικρινά και απ τα βάθη της καρδιάς μου να μην βρεθεί να σε πληγώσει ποτέ άνθρωπος τόσο πολύ που να πεις... "θα σας πηδάω πλέον και εγώ..." και να το κάνεις....