23-11-21

23:04
Παρόλο που δεν καταφέρνω πάντα με επιτυχία να ακολουθήσω τί λέει, τη λατρεύω!Η αγαπημένη μου![]()
Αχ επίσης χθές, από ένα άλλο κανάλι που επίσης λατρεύω είδα ένα βιντεάκι που σύγκρινε τη ζάχαρη με τη ζάχαρη καρύδας καί άλλα πάρα πολύ γνωστα προϊόντα. Ουσιαστικά κατέληξε ότι δεν έχουν ιδιαίτερες διάφορες, όχι τόσες όσες φημίζονται ότι έχουν καί ότι είναι όλα θέμα μάρκετινγκ! Να τό δείτε οπωσδήποτε! Εγώ λατρεύω τα βίντεο της συγκεκριμένης που κάνει debunking συνταγές από κανάλια όπως τό five minutes crafts
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

23-11-21

23:26
Η φράση "θα σταματήσω τη δίαιτα" δηλώνει λάθος σχέση με το φαγητό . Και περιγράφει μια παροδική οδυνηρή διαδικασία
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δίαιτα που λέει ο λόγος. πασχίζω να αλλάξω συνήθειες. να τις αντικαταστήσω με άλλες. να αλλάξω τρόπο ζωής όπως είπε ο doc. (λολ το doc αναγραμματίζεται σε ocd - άσχετο). ψάχνω για μια διέξοδο γυρεύοντας μια αλλιώτικη ζωή...
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-11-21

23:29
Ναι αλλά μην πας από το ένα άκρο στο άλλο. Είναι λογικό πως αν φας χόρτα σκετα για βράδυδίαιτα που λέει ο λόγος. πασχίζω να αλλάξω συνήθειες. να τις αντικαταστήσω με άλλες. να αλλάξω τρόπο ζωής όπως είπε ο doc. (λολ το doc αναγραμματίζεται σε ocd - άσχετο). ψάχνω για μια διέξοδο γυρεύοντας μια αλλιώτικη ζωή...

24-11-21

23:05
Tο μπαρμπούνι είχε κλασσική γεύση ψαριού αλλά φασαρία, λέπια, εντόσθια, κόκαλα, εντωμεταξύ τα λέπια πεταγόταν σε όλον τον πάγκο, πως δεν μου βγήκε και κανένα μάτιΣαν γευση συμφωνω απολυτα.Και εμενα καθολου δεν μου αρεσει,μπλιαχ!
Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο απο λιπαρα,αλλα ειπαμε εχει πολλα βαρεα μεταλλα.
Μακρια.
Το πιο ωραιο ψαρι μεσαιου μεγεθους για μενα παντως ειναι τα μπαρμπουνια! Πανακριβα φρεσκα,αλλα μια χαρα κατεψυγμενα.Τα εχεις δοκιμασει; Τηγανητα ή ψητα βεβαιοα αυτα,η στο φουρνο γενικα.Ειναι υπεροχα!

Ο σολομός ..καπνιστό πήρα και θύμιζε λίγο μπέικον με ψαρίλα

Πήρα όμως τα ω3 της @Himela

24-11-21

23:10
Το μόνο ψάρι που μου αρέσει είναι ο ξιφίας. Μια φορά έδωσα στον άντρα μου και νόμιζε ότι ήταν μπριζόλα. Δυστυχώς έχει πολύν υδράργυρο και δεν μπορείς να το τρως συχνά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

24-11-21

23:12
Ο σολομός ..καπνιστό πήρα και θύμιζε λίγο μπέικον με ψαρίλα![]()
Πατητές στο Βόσπορο μέχρι να παστώσεις. Ακου μπέικον με ψαρίλα.
Τυλιγμένος γύρω από κομματάκια μοτσαρέλα ο καπνιστός σολωμός είναι έκφυλη απόλαυση.

24-11-21

23:16
Δεν την έβγαλα εγώ τη φωτογραφία γιατί έκανα τον dj σήμερα με ελληνική stone rock. Κους κους με μανιτάρια και ψητές μελιτζάνες και πιπεριές καί σάλτσα πέστο (ο,τι καλύτερο ειλικρινά) . Ξέρω ότι του λείπει η πρωτεϊνη. Βρήκαμε μία ωραία συνταγή, ένα ωραίο κάρυ Με φυστικοβουτυρο, τουφου και λαχανικά. Μακάρι να βρούμε χρόνο νά τό φτιάξουμε μέσα στο σκ

24-11-21

23:19
Το έφαγε ο σκύλος.Πατητές στο Βόσπορο μέχρι να παστώσεις. Ακου μπέικον με ψαρίλα.
Τυλιγμένος γύρω από κομματάκια μοτσαρέλα ο καπνιστός σολωμός είναι έκφυλη απόλαυση.
Το σκουμπρί οι γάτες .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

24-11-21

23:24
Οταν ο σκύλος και οι γάτες ξέρουν από φαγητά καλύτερα...Το έφαγε ο σκύλος.
Το σκουμπρί οι γάτες .

24-11-21

23:28
Είχες και στο χωριό σου σολομό ;Οταν ο σκύλος και οι γάτες ξέρουν από φαγητά καλύτερα...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

24-11-21

23:34
Ναι, χεσμένοι στο χρημα γαρ, τον τρώμε για σνακ, ανόητη πληβεια.Είχες και στο χωριό σου σολομό ;![]()

Guest 896561
Επισκέπτης

25-11-21

00:05
Αυτό για βραδινό...
... Και το επιδόρπιο
(Ουπς! Λάθος θέμα

Guest 528707
Επισκέπτης

25-11-21

08:53
Καλημέρα!Tο μπαρμπούνι είχε κλασσική γεύση ψαριού αλλά φασαρία, λέπια, εντόσθια, κόκαλα, εντωμεταξύ τα λέπια πεταγόταν σε όλον τον πάγκο, πως δεν μου βγήκε και κανένα μάτι![]()
Έχεις καθαρή σακουλιτσα βάζει ένα ένα το ψαράκι εκεί μέσα και το καθαρίζεις από τα λέπια.
Όσο και να πετάγονται μέσα στη σακούλα μένουν, οπότε ούτε λέπια κολλημένα παντού και το κυριότερο ματάκια στη θέση τους

Guest 881237
Επισκέπτης
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

25-11-21

13:29
πως το τρώτε το αβοκάντοΑγνοηστε το χάλια κομμένο αβοκάντο και την αποτυχημένη μου προσπάθεια να το παίξω food blogger(μα να μην το 'χω καθόλου;)
Μεσημεριανό!!!

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.591 μηνύματα.

25-11-21

13:32
Ημουν σίγουρη !πως το τρώτε το αβοκάντο![]()
Σε περίμενα και έλεγα πότε θα το πει...

Μαρή σου έχω πει, ξεπέρασε το φόβο σου με το να πάρεις αρχικά αυτά που λένε ready to it (έχει στον ΑΒ, λογικά και παντού) για να μην την πατήσεις πάλι με ξυλάγγουρα
Guest 881237
Επισκέπτης

25-11-21

13:32
Είναι τέλειο τι εννοείς-πως το τρώτε το αβοκάντο![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φόβος ;; Μπορεί απλά να μην της αρέσει .Ημουν σίγουρη !
Σε περίμενα και έλεγα πότε θα το πει...![]()
Μαρή σου έχω πει, ξεπέρασε το φόβο σου με το να πάρεις αρχικά αυτά που λένε ready to it (έχει στον ΑΒ, λογικά και παντού) για να μην την πατήσεις πάλι με ξυλάγγουρα

25-11-21

13:34
Κι εμένα μόνο σε τύπου γουακαμολε ή μαζί Με άλλα πράγματα για νά δίνει ωραία υφή, αλλά σκέτο μπλιαξ.πως το τρώτε το αβοκάντο![]()
Εμείς σήμερα στο tutorial που είχαμε (είμαστε δέκα άτομα και ένας καθηγητής διαβάζουμε κάποια βιβλιογραφία, απαντάμε σε ερωτήσεις καί συζητάμε) μας είπε ο καθηγητής να φάμε όλοι μαζί πρωινό. Επομένως μέχρι στιγμής έχω φάει ένα ντονατ, ένα cinnamon roll καί ένα pain au chocolat καί την ίδια στιγμή συζητούσαμε για θέματα συμπεριλαμβανομένων καί τής παχυσαρκίας και το πώς τό περιβάλλον σε ωθεί σε αυτή (επίσης πολλα παχύσαρκα άτομα έχουν βιώσει τραύμα στη ζωή τους, πράγμα εξαιρετικά ενδιαφέρον αν και άσχετο)! Καί ήμασταν όλοι σε φάση well...ας φάμε
Guest 881237
Επισκέπτης

25-11-21

13:36
Ούτε εγώ το τρώω σκέτο .Κι εμένα μόνο σε τύπου γουακαμολε ή μαζί Με άλλα πράγματα για νά δίνει ωραία υφή, αλλά σκέτο μπλιαξ.
Εμείς σήμερα στο tutorial που είχαμε (είμαστε δέκα άτομα και ένας καθηγητής διαβάζουμε κάποια βιβλιογραφία, απαντάμε σε ερωτήσεις καί συζητάμε) μας είπε ο καθηγητής να φάμε όλοι μαζί πρωινό. Επομένως μέχρι στιγμής έχω φάει ένα ντονατ, ένα cinnamon roll καί ένα pain au chocolat καί την ίδια στιγμή συζητούσαμε για θέματα συμπεριλαμβανομένων καί τής παχυσαρκίας και το πώς τό περιβάλλον σε ωθεί σε αυτή (επίσης πολλα παχύσαρκα άτομα έχουν βιώσει τραύμα στη ζωή τους, πράγμα εξαιρετικά ενδιαφέρον αν και άσχετο)! Καί ήμασταν όλοι σε φάση well...ας φάμε

25-11-21

13:36
Έτσι με διάφορα πραγματακια είναι νόστιμο, ειδικά σε μορφή γουακαμολε με νατσος καί τυρί !Ούτε εγώ το τρώω σκέτο .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DimitraA.
- touvlo
- Ilma
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- Εριφύλη
- iew
- rafaela11
- camil
- Wonderkid
- Unboxholics
- giannhs2001
- fmarulezkd
- melina_51
- fourkaki
- Μήτσος10
- Esperos1
- Ωρορα
- Ariana2018
- Oneira96
- ROM32
- epote
- Luludaki
- taketrance
- Maria23667
- fockos
- Ιντερλουδιο
- Βασιλης1234
- charmander
- Roulaki
- spring day
- Stelios725
- louminis
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- Stres
- User2350
- Viedo
- ougka pougka
- bruh_234
- Εχέμυθη
- American Economist
- Mt73
- Joji
- Eirinakiii8
- korlef
- Meow
- ggl
- Αλκης Κ.
- το κοριτσι του μαη
- Paragontas7000
- 1011
- CiNeFiL
- desp1naa
- Ace of Spades
- Mhtrogoal
- Panos_02
- physicscrazy
- Φωτεινη Τζα.
- jims
- Mapas26
- Helen93
- Libertus
- Αναστασία197
- Cupid
- Johnny15
- gwgw_5
- Ermina's
- fretoe
- Idontknoww
- orchidea
- harry akritas
- Athens2002
- Rene2004
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.