Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.320 μηνύματα.

14-03-22

15:17
Έλα Χριστέ μουχαχαχα σιγα δεν τον δοκιμασες καν στο κρεβάτι.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

14-03-22

Εγώ θέλω να μου πείτε γνώμη για τον Aron Piper από το Elite.
Κλασικό παράδειγμα χαρακτήρα που θα σταμπάρω σε σειρά/ταινία... δηλαδή ή γκέι ή αυτός που πεθαίνει πρώτος πρώτος.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

14-03-22

Παιδιά δεν είμαστε στην κουβεντούλα χωρίς θεμα. Νομίζω το παρακαναμε 

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.320 μηνύματα.

14-03-22

15:18
Πάντα γκέι είναι. Μην μιλήσω για Πάτρικ τώρα και με πιάσουν τα δαιμόνια.Κλασικό παράδειγμα χαρακτήρα που θα σταμπάρω σε σειρά/ταινία... δηλαδή ή γκέι ή αυτός που πεθαίνει πρώτος πρώτος.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

14-03-22

Manu riosΕγώ θέλω να μου πείτε γνώμη για τον Aron Piper από το Elite.

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

14-03-22

Α και @Pak
Γνώμη για Javier Bardem στο Jamon Jamon?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

14-03-22

Έλα Χριστέ μου
ε τι ελα χριστε μου μωρε. Το βασικοτερο σε μια σχεση ειναι αυτο. Αμα το σέξ ειναι χάλια ουτε μηνα δεν καθεσαι με τον άλλον. Απλα ειστε μικρές ακομη χωρις παρεξηγηση

εκτος αν τον θές για μοστρα ή δεν ειναι ουτε εσένα το φορτε σου το σέξ.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

14-03-22

15:19
χαχαχα σιγα δεν τον δοκιμασες καν στο κρεβάτι.
Ε ο άνθρωπος που έχει wit, ο εύστροφος ο πουτανιάρης, σπάνια βγαίνει μάπα στο κρεβάτι.
Joji
Επιφανές μέλος

14-03-22

15:20
ΤΟ ‘ΞΕΡΑ.Manu rios![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

14-03-22

Ε ο άνθρωπος που έχει wit, ο εύστροφος ο πουτανιάρης, σπάνια βγαίνει μάπα στο κρεβάτι.
εντάξει δεν γεννηθηκαν κ όλοι προικισμένοι σε όλα.
Pak
Επιφανές μέλος

14-03-22

Τον γκουγκλαρα οχι αυτός δε με τρελαίνει. Ντάξει καλα ειμαστεΑ και @Pak

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

14-03-22

Παιδιά δεν είμαστε στην κουβεντούλα χωρίς θεμα. Νομίζω το παρακαναμε![]()
Γιατί; Για άντρες μιλάμε, στην ανδρόσφαιρα είμαστε, απλώς τη μετατρέψαμε σε ανδρόσφαιρα της γυναικείας φαντασίας, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
Και να πω και κάτι; Πολύ μεγάλη αναβάθμιση του κάναμε του θέματος, που μέχρι στιγμής κάθονταν και κοιτούσαν τι χρώμα είναι το χάπι, μπλε κόκκινο μαύρο.
Joji
Επιφανές μέλος

14-03-22

15:22
Ακόμα δεν μπορώ να τα καταλάβω.τι χρώμα είναι το χάπι, μπλε κόκκινο μαύρο.
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-03-22

15:22
Πάντως, unpopular opinion (που λέμε και στο χωριό) πιστεύω ότι, ναι μεν οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους όμορφους άντρες, αλλά οι όμορφοι άντρες είναι ωραιότεροι από τις όμορφες γυναίκες.
(Αν μπορεί να συγκριθεί αντρική-γυναικεία ομορφιά)
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-03-22

15:23
Πάντως, unpopular opinion (που λέμε και στο χωριό) πιστεύω ότι, ναι μεν οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους όμορφους άντρες, αλλά οι όμορφοι άντρες είναι ωραιότεροι από τις όμορφες γυναίκες.
απλα οσο μικροτερη ειναι κάποια τοσο ψάχνει τα μπειμπι φεης

παλια ψαχνανε τους emo k trendy xaxaxa
Pak
Επιφανές μέλος

14-03-22

15:24
What?Πάντως, unpopular opinion (που λέμε και στο χωριό) πιστεύω ότι, ναι μεν οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους όμορφους άντρες, αλλά οι όμορφοι άντρες είναι ωραιότεροι από τις όμορφες γυναίκες.
Ηλία δικό σου μήνυμα διαβάζω;
Μάλλον πρέπει να ρίξω άλλη μια ανάγνωση...
Joji
Επιφανές μέλος

14-03-22

15:24
I’m getting fruity vibes
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

14-03-22

15:25
Μπα ακόμα και στα 50 μου τους babyface θα ψάχνωαπλα οσο μικροτερη ειναι κάποια τοσο ψάχνει τα μπειμπι φεης
παλια ψαχνανε τους emo k trendy xaxaxa

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

14-03-22

15:25
Ίσως φταίει βέβαια που τις γυναίκες τις έχουμε μάθει μακιγιαρισμένες κιόλας πλέον, οπότε όσο όμορφη κι αν είναι, μόλις ξεβαφτεί θα σου φανεί διαφορετική. Βέβαια εγώ και στις δύο περιπτώσεις, πέρα απ' την πλάκα τώρα, δεν μπορώ να πω ότι κάποιος είναι όμορφος αν δεν τον ακούσω να μιλάει πρώτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- Jack of Spades
- Memetchi
- charmander
- ROM32
- taketrance
- tsiobieman
- Reader
- Joji
- Scarlet Fox
- Debugging_Demon
- touvlo
- pendejo
- Advocatus diaboli
- Libertus
- Scandal
- A350
- American Economist
- giannhs2001
- Hased Babis
- jellojina
- Kate1914
- Wonderkid
- exotic xo
- Sosstoss
- fourkaki
- J.Cameron
- camil
- Luludaki
- phleidhs
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Dmzk
- jj!
- Dark_kronos
- Eliza
- User2350
- nimbus
- Εχέμυθη
- Ariana2018
- Meow
- Ace of Spades
- Mt73
- ag97
- Ryuzaki
- Giii
- Psychologist
- Johnny15
- Nickx
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- chester20080
- Athens2002
- louminis
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.