Manosphere - Ανδρόσφαιρα και σχετικές αντιλήψεις

• Thread starter Thread starter Joji
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παιδιά δεν είμαστε στην κουβεντούλα χωρίς θεμα. Νομίζω το παρακαναμε :laugh:

Κλασικό παράδειγμα χαρακτήρα που θα σταμπάρω σε σειρά/ταινία... δηλαδή ή γκέι ή αυτός που πεθαίνει πρώτος πρώτος.
Πάντα γκέι είναι. Μην μιλήσω για Πάτρικ τώρα και με πιάσουν τα δαιμόνια.

Έλα Χριστέ μου

ε τι ελα χριστε μου μωρε. Το βασικοτερο σε μια σχεση ειναι αυτο. Αμα το σέξ ειναι χάλια ουτε μηνα δεν καθεσαι με τον άλλον. Απλα ειστε μικρές ακομη χωρις παρεξηγηση :P

εκτος αν τον θές για μοστρα ή δεν ειναι ουτε εσένα το φορτε σου το σέξ.

Παιδιά δεν είμαστε στην κουβεντούλα χωρίς θεμα. Νομίζω το παρακαναμε :laugh:

Γιατί; Για άντρες μιλάμε, στην ανδρόσφαιρα είμαστε, απλώς τη μετατρέψαμε σε ανδρόσφαιρα της γυναικείας φαντασίας, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

Και να πω και κάτι; Πολύ μεγάλη αναβάθμιση του κάναμε του θέματος, που μέχρι στιγμής κάθονταν και κοιτούσαν τι χρώμα είναι το χάπι, μπλε κόκκινο μαύρο.

Πάντως, unpopular opinion (που λέμε και στο χωριό) πιστεύω ότι, ναι μεν οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους όμορφους άντρες, αλλά οι όμορφοι άντρες είναι ωραιότεροι από τις όμορφες γυναίκες.

(Αν μπορεί να συγκριθεί αντρική-γυναικεία ομορφιά)

Πάντως, unpopular opinion (που λέμε και στο χωριό) πιστεύω ότι, ναι μεν οι όμορφες γυναίκες είναι περισσότερες από τους όμορφους άντρες, αλλά οι όμορφοι άντρες είναι ωραιότεροι από τις όμορφες γυναίκες.

απλα οσο μικροτερη ειναι κάποια τοσο ψάχνει τα μπειμπι φεης :P

παλια ψαχνανε τους emo k trendy xaxaxa

What?
Ηλία δικό σου μήνυμα διαβάζω;
Μάλλον πρέπει να ρίξω άλλη μια ανάγνωση...

Ίσως φταίει βέβαια που τις γυναίκες τις έχουμε μάθει μακιγιαρισμένες κιόλας πλέον, οπότε όσο όμορφη κι αν είναι, μόλις ξεβαφτεί θα σου φανεί διαφορετική. Βέβαια εγώ και στις δύο περιπτώσεις, πέρα απ' την πλάκα τώρα, δεν μπορώ να πω ότι κάποιος είναι όμορφος αν δεν τον ακούσω να μιλάει πρώτα.

Like=
Like=Μου αρεσει
Ελεοσ= Δεν μου αρεσει

1647264327098.png
Α

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back