×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αόρατος Χρήστης
Τι;
Πως;
Ταξινόμηση
Που;
Σε συγκεκριμένη κατηγορία;
Ποιος;
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Συμπληρώστε τουλάχιστον το πεδίο Τι;

Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 67,726 μέλη και 2,437,645 μηνύματα σε 76,538 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 110 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο e-steki!

Εγγραφή Βοήθεια

RSS Ταξινόμηση Θεολογικά κι εκκλησιαστικά θέματα

Υπάρχει θεός; Γιατί δεν επεμβαίνει στις δυστυχίες και στα σφάλματα του ανθρώπου; Νοείται η έννοια του θείου, έξω από τα θρησκευτικά δόγματα; Η Εκκλησία, με τις πράξεις και τα κηρύγματά της, εκπροσωπεί πράγματι το θεό; Ερωτήματα που απασχολούν τους πάντες, ακόμη και τους άθεους. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε την άποψή σας για όλα αυτά.
Νέο θέμα
 • Επιλεγμένο θέμα

  Τα απόκρυφα εκκλησιαστικά βιβλία

  Δημοσιεύτηκε : 19-10-09 19:19

  Είναι πράγματι, όπως λέει η εκκλησία, βιβλία που δεν εμπεριέχουν αλήθειες και επιδιώκουν να μας παραπλανήσουν; Ή μήπως πρόκειται για βιβλία που η Εκκλησία επέλεξε να ''αποσιωπήσει'', γιατί είχαν μέσα αλήθειες που δεν την συνέφεραν; Και κάτι ακόμα. Πιστεύετε ότι τα βιβλία της Αγίας Γραφής προέκυψαν μέσα από μια ''ψηφοφορία'' στις Οικουμενικές Συνόδους;

  Το θέμα έχει λάβει 20 απαντήσεις και δημιουργήθηκε απο το μέλος alis
 • Επιλεγμένο θέμα

  Είναι αντιεπιστημονική η πίστη στο Θεό;

  Δημοσιεύτηκε : 23-02-09 21:14

  Είναι στ' αλήθεια η πίστη στο θεό αντίθετη προς την επιστημονική αντίληψη; Είναι ασύμβατο για έναν επιστήμονα το να πιστεύει στην ύπαρξη Υπέρτατης Νόησης; Έχει η επιστήμη δώσει όλες τις απαντήσεις για την προέλευση του σύμπαντος και της ζωής; Είναι η θεωρία της Εξέλιξης επαρκής για να εξηγηθεί η εμφάνιση του ανθρώπου στη Γη; Συμμετάσχετε στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

  Το θέμα έχει λάβει 362 απαντήσεις και δημιουργήθηκε απο το μέλος steve74
Νέο θέμα